Valborg

Jag vill passa på att önska er en trevlig Valborg!

Green

Ännu ett par gröna naglar! Jag älskar verkligen färgen och det gör kunderna också. Här har vi från början en förlängning som nu har växt ut och nu är det en förstärkning på naturlig nagel.

Jag gjorde även ett set fransar igår och det blev fin fint, glömde dock att ta en bild på det.





Vill du boka tid och få fina naglar? Ring 076-04 99 033

Motionsform

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen!Det känns väldigt skönt, man blir så mycket piggare och gladare! Jag tränar på Motionsform, bästa stället i Örebro! Fräscht och super bra personal!Så det är ett hett tips till er som letar träningställe. www.motionsform.se för mer info. Ni vet väl att alla ni som är medlemmar på Motionsform alltid har 10% rabatt hos mig! ( Går ej att kombinera med andra erbjudanden)

Fransar

Imorgon sätter jag igång med fransar,ska bli jätte roligt.tror att de kommer att bli väldigt populärt,man känner sig så fin!

Vår

Måndagens naglar bestod av ett antal dekorationer och en fransk manikyr. Använde en riktigt snygg grön glitter gel, perfekt vårfärg!




Ge förslag

Jag håller på att försöka förbättra min hemsida och blog lite smått. Ni får gärna komma med era åsikter om vad ni vill se /läsa mer av. Både utseende och innehållsmässigt.

Möhippa

Här kommer några bilder ifrån "möhippekvällen". Sedan tillkom lite ost,kex,nötter,skinka,vin och tre glada tjejer. Det visade sig att den blivande bruden var nagelbitare men det fixade sig fin fint. Hon ville ha naturliga korta naglar och hon blev jätte nöjd med resultatet och kvällen. En väldigt fin "present" tycker jag om man vill ha en lite mysigare och personligare möhippa utan massa bus ¨, En kanon trevlig kväll enligt oss alla.






Bal & Student

Passa på att boka era tider inför bal & student redan nu, de går åt snabbt!

Iphone 4

Hej på er!

Min dator har gått sönder därför har jag inte varit aktiv på bloggen! Hoppas att ni inte har saknat mig allt för mycket (;

En rolig sak är att jag nu har köpt en Iphone 4 = även när jag glömmer kameran kan jag ta nagel bilder och jag kommer även att kunna uppdatera oftare! Bra va? ¨,

Glad Påsk och njut av ledigheten <3


Psst.. Redan nu på Måndag är jag i salongen igen.

Bröllop

Förlåt för att jag är lite dålig med bilder just nu! Hade  jätte mycket fint att visa sist jag var i salongen men tyvärr blev det ingen rast och lite stressigt så jag hade ingen tid med att ta bilder. Ska bli bättre! ¨,

Idag är det helt underbart väder igen! Tog en promenad imorse och handlade sedan lite gott gott inför kvällen, ska ha en blivande brud och hennes två kompisar på en liten "tjejkväll" och hon har fått naglar i present.


NU..

är det nya lacket här! Polish Pro lacket som sitter i 2 veckor utan att flagna! Helt perfekt för alla!

Dessa priser gäller.

Polish Pro lackning, formfilning + spa manikyr (peeling, värmande handmask, återfuktande handkräm) : 450:-
Endast Polish Pro lackning,formfilning : 300:-


Just nu får du som bokar in någon av dessa två behandlingar 100 kr rabatt! Gäller tom 30 April.

Det finns massa färger att välja på. Just nu har jag röd,ljusrosa,starkare rosa,ljusbrun(cappucino),nude och franskmanikyr hemma, fler färger går att beställa vid förfrågan.

Fredags naglar

Idag har det varit en såndär perfekt dag i salongen. Ingen stress och varierande och skapande arbete! Har gjort både fransk och flera olika dekorationer! Och självklart hade jag inget batteri i kameran, blir så sur på mig själv för det var så fina naglar och skulle vilja ha dem förevigade på bild. Jag gjorde bla ett par naglar med inbyggda påskfjädrar och ett par med rött glitter, glitterkross och fineliners.

Jag vill lära mig ännu meeer

Det som är fantastiskt kul med att jobba inom skönhetsbranschen är att det hela tiden finns nya saker, nya utbildningar och mer saker att lära sig. Man kan bygga på sin verksamhet med nya behandlingar hela tiden!

Till hösten har jag sökt en utbildning, spa & wellnes coach som jag hoppas att komma in på. (Salongen kommer att vara öppen ändå), jag kommer snart säta igång med ögonfransförlängning som jag nyligen har gått kurs i och så vill jag såklart lära mig ännu mer om naglar! Det finns alltid något nytt och mer roligt att lära sig! Är det någon nagelterapeut som har tips på bra kurser? Skriv gärna här isåfall.

Hur bra?

Jag har tidigare skrivit om Polish Pro, en behandling som snart kommer att finnas i min salong!
Lacket som sitter  2 veckor och torkas i lampa = inget kladd eller torktid.

Finns även som fransk manikyr,vilket är helt perfekt! Hur många gånger har man inte suttit och kladdad med flera lager olika lack och pillrat med den vita kanten för att få det perfekt och sedan är det avflagnat inom några dagar? Samma sak med röda naglar, suck. Men nu finns alltså lösningen! Hos mig ¨,

Här är bilder som jag lånat från Veronicas blogg.

Här har Veronica gjort en Polish Pro behandling.






Erbjudande April.

Månadens Erbjudande: Naturella naglar 500:- (Ej fransk manikyr) Så fräscht och fint till våren! Välj rosa eller clear ton. Gäller nytt set.

Tom 30 April.

Förkyld

Jag är fortfarande förkyld som skrutt. Det blev lite omfix av schemat på salongen idag. Tur att man har förstående kunder ♥ Man vill ju helst slippa smitta någon annan också.

Beställde lite nya produkter och en ny pensel som jag ska testa nu!

My nailz

Nu är det dags att göra något nytt med mina tassar. Jag känner mig trött på de naglarna jag har just nu. Men jag vet inte vad jag är sugen på istället. Jag har gjort väldigt många naturella med rosa ton nu, det har blivit populärt bland kunderna. Det blir så otroligt fint och fräscht så lite sugen på dem är jag faktiskt själv..men..

1 Det är ju alltid roligt att leka lite när man väl gör på sig själv,testa nya saker som man inte har gjort.
2. Ska jag isåfall ha låååånga naturella med ev en piercing eller behålla min egen längd och låta dem växa?

Lägger upp en bild när jag har gjort dem så får ni se vad det blev för något!


Ledig tid kvar på fredag

Nu finns Nail Drops oljan hemma igen! Det har varit stor efterfrågan på den.
Kom ihåg att det är kontant betalning som gäller på salongen. Självklart får du kvitto.



Jag är fullbokad hela nästa vecka men det finns en ledig tid kvar på fredag kl 11 för din som vill ha fina naglar!






Örebro?

Vad är det som händer i Örebro? Serievåldtäcksman,styckmördare,misshandel.. Varje morgon är det något nytt på Na:s hemsida? Gruppvåldtäck precit utanför min port (Mitt på stan!!) förra helgen och iförrgår blev en tjej mördad i Brickebacken?...Man blir mörkrädd.