Turkost i sommar


Zeeeeebra eller bara coolt mönster (;


Just nu 10 % på ordinariepris!

Mosaïc-puder
Dessa puder ger en frisk look som förskönar i en handvändning både ansikte och dekolletage. De ger en strålande hy genom att en subtilt färgad ljus slinga lägger sig på huden.

140:-Persikofärgat rosa rouge. 110:-Fräscha läppglans 70:-
Priserna som står är ordinare priser. Jag kan även skicka produkterna till dig!


2 lediga tider kvar

Nu finns det 2 lediga tider kvar ons (22/6) innan midsommar! Passa på att boka dem! Endast 500:- nytt set. 0760499033. Skynda skynda(;

Midsommar fin!

Några få tider kvar under midsommar veckan!! Vill du ha fina naglar till midsommar? Boka in din tid under midsommar veckan och få ett nytt set naglar för endast 500:- ! 076-0499033

Student

Idag blir det jobb till 22:00, marknadsafton i Örebro. Först ska jag springa ner till salongen och hjälpa en tjej som brutit en nagel och ska ta studenten imorgon! Jag håller tummarna för bra väder till alla glada studenter.


ProdukterBiotherm Baume Corps

En bodylotion med innehåll av aprikosolja. Helt underbar doft och återfuktar även de värsta torrisarna! En favorit! Tips är att passa på när vi har pumparna inne i butiken, du får dubbelt så mycket lotion och smidigare förpackning för samma pris som orginalförpackningen!

5/5
Produkter

Eftersom att jag har jobbat på Kicks i ett antal år har jag testat nästan alla märken vi har (och mer därtill) och det finns många bra produkter men här ska jag tipsa om en ansiktscreme som jag har fastnat för!

Korres WildRose 24 moisturing.

En fukt creme som ger lyster till huden. Korres är nästan helt naturliga och det gillar jag! Inte jätte god doft men den försvinner när man smörjer in den och nu har jag faktiskt börjat gilla även doften. Denna creme passar min hud vädligt bra. Den jämnar ut, ger massa fukt och ger en lyster som jag aldrig sett från någon annan creme! Jag har torr hudtyp.

5/5

  


Jagad av gäss

Salongsdag idag igen! Jag hade bland annat en kund kl 18:00 idag men kunden kl 16:00 byte sin tid till en annan dag,  perfekt tänkte jag då kanske jag kan flytta fram den sista kunden och sluta tidigare! Självklart hade jag då glömt att ta hennes nr i något stressig ögonblick. Sen på eftermiddagen ringer kunden själv och hade fått förhinder och bokade om tiden till nästa vecka, så det passade ju oss båda perfekt! ♥ Tur att man har kunder som kan läsa en tankar, hihi.

Ikväll har jag gått en längre runda med vovven och hann är nu sååå trött, jobbigt för hundarna när det är varmt. Här i stadparken i Örebro kryllar det just nu av gäss med ungar, riktigt läskigt då de hatar hundar och verkligen jagar en och fräser!! Jag är livrädd på riktigt vägrar gå förbi och skriker när de kommr fräsandes efter mig.


Tur att de finns lite vatten att svalka sig i!


Tisdags naglar

En av kunderna idag skulle ha på sig gammelrosa/grått på studenten och gammelrosa/vitt på midsommar, naglarna på bild 1. blev resultatet. Jag blandade en egen gel (röd,vit och lite svart), byggde in rosa flakes och målade med vit och gammelrosa glitter fineliners.

På bild 2. är det blått och turkost glitter fadat upp på nästan hela nagel (syns dock inte så bra på bilden), fjärilar och prickar efter kundens önskemål.

Dessa plus några vita franska är vad jag har gjort idag ¨,

BraBraBra

Toppen, nu är jag med på första sidan på google om man söker på "naglar i Örebro". ¨,

Tävling

Allt du behöver göra är att "Gilla" salong This N That på facebook, skriv sedan här i kommentars fältet att du vill vara med och tävla. Vinnaren får ett vårdande kit för naglarna.


Tävling

Allt du behöver göra är att "Gilla" salong This N That på facebook, skriv sedan här i kommentars fältet att du vill vara med och tävla. Vinnaren får ett vårdande kit för naglarna.


Visste du?

Att hos mig får du alltid var 6:e behandling för halva priset! (Du får en stämpel för varje behandling till ordinariepris och efter 5 stämplar har du en behandling för halva priset!) Idag hade jag tex en kund som betalade 220:- för en påfyllning! Hur bra är inte det ? ¨, Klippkortet är personligt.

Välkomna till mig kära kunder. ♥ 076-0499033


Fel telefonnummer är det på detta kort dock.


French

Idag har jag haft 3 kunder, det blev vit fransk manikyr för hela slanten.


Bal & Student naglar med en strass pärla på två fingrar!


Före..


Efter..


Rosa glitternaglar

Jag har inte hunnit uppdatera så mycket. Har varit fullbokad alla dagar på salongen och har jobbat där från morgon till kväll på alla mina salongsdagar! Det är såklart jätteroligt! Imorgon jobbar jag också trots att det är röd dag men jag unnar mig ledigt på fredagen istället.

Det finns några lediga tider kvar nästa vecka så om ni fortfarande inte har hunnit boka in fina naglar till studenten passa på att göra det NU på nummer 0760499033 ♥


Fransk manikyr med rosa glitter, dekorationer i form av streck med vit/rosa fineliners