Ring Ring

Ibland kan jag inte svara på telefonen, det kan vara att jag sitter med kunder eller att jag är på mitt andra arbete. Om jag inte svarar så får ni jätte gärna tala in ett meddelande så ringer jag upp så snabbt jag kan. Jag brukar ringa upp även om ni inte pratar in men det underlättar om ni pratar in meddelande så att jag vet vilka ni är och vad ni har för ärende då det även ringer så många försäljare så det blir en del missade samtal ibland att hålla reda på. ¨,


Favorit produkt

Idag har jag pratat med min chef på det arbetet där jag jobbar timmar. Troligen går det att fixa så att jag kan ha fasta dagar i salongen! Det ska bli roligt. Perfekt nu till våren och sommaren. Salongen ligger så fint så då kan jag bara ha dörren stå öppen och folk kan titta in lite spontant (; Det underlättar verkligen för er som vill köpa produkter. Ni måste bara komma in och köpa oljan från Nail drops. Den är så bra! Mycket bättre än någon som man kan köpa i vanlig butik. 85:- kr kostar den så den är inte dyr heller. Alla borde ha denna olja hemma! Roligt att det är ett svenskt märke med miljötänk också. ♥

Jag ska lägga in en beställning på nya produkter nu. En skön kväll önskar jag er alla.

Prosit

Usch nu har jag åkt på en förkylning igen!! Tappat rösten gjorde jag i lördags men nu verkar den vara tillbaka och det är ju tur! (; Har varit och gjort skyltfönstret i salongen och nu är jag hemma för att vila lite sen ska jag tillbaka dit. Visste ni att naglarna  växer 20% snabbare när man är förkyld?


Dagar

Som det är nu har jag ju aldrig några fasta öppetider utan har öppet efter tidsbokning. Jag har funderingar på, om det nu går att fixa med mitt andra jobb, att börja ha kanske 2 dagar i veckan som är fasta då jag alltid är på salongen? (Sen kommer jag såklart ta kunder andra dagar också) men att jag har tex Tors, Fre 9-18 så vet man att man alltid kan komma in då och handla produkter eller ställa frågor. Vad tror ni om det? Och vilka dagar skulle vara bäst att ha öppet på? Kom med förslag, ni är så många som läser så någon måste ha en åsikt (;


Modell

Jag söker "modeller" som känner för att pigga upp sig lite inför våren iform av roliga och snygga design naglar! Jag kommer att ta fotografier på naglarna och använda fotona i salongen.

Detta gäller alltså design naglar och jag har fria händer! Du får bestämma längd och form på naglarna och självklart pratar vi och du får komma med ideer och jag går igenom vad jag har tänkt mig innan vi påbörjar någonting på dina naglar. Men jag kommer inte att utföra tex vit fransk manikyr med en liten dekoration el liknande.

Priset för detta är vanligtvis 700:- för förlängning + 100 :- för design = 800 :-

Om du kommer in som modell nu under detta "erbjudande" får du endast betala 400 :- halva priset. Gäller på ett nytt set!

Du ska inte vara grov nagelbitare.

Om du har funderat på att testa på lite mer vågade naglar är detta ett perfekt tillfälle! (;

Det går bra att maila mig på [email protected] eller ringa mig på 076- 40 99 925 ange att du har läst detta vid bokning!


Naturligtvis

Hihi, jag som skulle vara ledig idag. Det blev en kund på eftermiddagen ändå, älskar man sitt yrke så ♥ Tyvärr tog batterina i kameran slut så jag kunde inte ta någon bild. Det blev ett par jätte fina naturella med rosa ton. Väldigt naturligt och fräscht! Kunden hade först tänkt sig en vit fransk men när hon såg naglarna naturella innan vi hade lagt på det vita valde hon att ha dem så istället vilket jag höll med om. Många som inte har gjort naglar eller alltid gör franska kanske inte vet att man även kan göra naturella, eftersom att tippen är lite vit i sig själv så blir det nästan som en fransk fast mycket mjukare och naturligare.

Passa på!

Kom ihåg! 550 :- Nytt set naglar ordpris 700 :- Gäller tom 31 mars! ♥

Härlig dag

En härlig onsdag med härliga kunder och härligt väder! (om än lite blåsigt)

Imorgon har jag bestämt att jag ska vara ledig. Ska träna på morgonen, sedan gå till frisören för att färga håret och efter det till salongen för att storstäda. Måste kolla igenom allt i lugn och ro och se vad jag har samt vad jag behöver köpa in. Jag skulle även behöva göra om skyltfönstret till salongen snart, tänker mig något påsktema? Kom gärna med roliga förslag!


Väldigt snyggt att bryta av en vitfransk manikyr med svarta dekorationer tycker jag.

Mässa

Är det någon som ska på Elmia mässan 9-10 april? Frisör och skönhetsmässa. Det verkar vara mycket nagel utställare iår och det skulle vara skoj med resesällskap (:

Utväxt

När naglarna har växt ut hamnar de inte längre i samma balans som de är från början. Därför är det så viktigt att sköta påfyllnaderna! Mina naglar har snart fyra veckors utväxt och de växer ganska fort. Igår när jag skulle ta på mig skorna gjorde jag något konstigt och slog till mitten fingret (vad heter det fingret? ¨,) Ååååååh vad ont det gjorde! Jag började nästan gråta. Nagel satt kvar, fick bara lite lite släpp i ena kanten där jag slog i så ingen fara skedd och nu gör det inte ont längre. Men det är dags att fylla på dem, får se vad det blir för roligt denna gång.


Jag har lagt ett glitter nagellack för att förvilla bort utväxten. Ett bra tips.

10% för motionsform

From nu har alla ni som tränar och är medlemmar på Motionsform här i Örebro 10% på nagelbehandlingar hos mig! Bra eller hur? (;

Ha en bra helg <3

"Gilla"  vår sida salong this n that på facebook!


Ledig plats i salongen

Använd köpekontrakt
En ledig plats finns nu i min salong för dig som utför extensions/hårförlängning.

Som person vill jag att du är trevlig, serviceinriktad och ordningsam.

Salongen ligger centralt på trevliga Öster i Örebro, 5 min gång väg till centrum.

Stort skyltfönster finns mot gatan.

Hyra:
1 dag/v ( 4d/mån) 800 + moms
2 dag/v (8d/mån) 1500 + moms
3 dag/v (12d/mån) 2200 + moms

Maila eller ring mig vid intresse på nr 076- 40 99 925

Loggan

Jag valde loggan som ni ser i banern (:

Dagens naglar

Underbart vår väder ute idag! Eller hur? Härligt! Jag fick verkligen vårkänslor när jag promenerade hem från salongen idag.

Här har vi bilder på naglarna från idag. Silverglitter med svart fineliners, fransk med blå fineliners och strass stenar (snyggt om man vill ha fransk men ändå vara lite mer "vågad") och naturell med en rosa ton.










Vilken logga?


En fin vän har hjälpt mig med logga, jag kan inte välja mellan dessa två. Hjälp mig, vilken tycker ni?


Rosa glitter

Ett par av dagens naglar , de andra jag gjorde idag var vita franska.



Tur att jag har så underbara kunder som gör att det tillochmed blir roligt att jobba på söndagar ♥

Söndagsöppet?

Är sjuk idag också men jag känner mig faktiskt mycket bättre nu! Skönt. Tänkte hoppa in och ta några kunder imorgon istället, jag brukar alltid vara ledig på söndagar men om man är sjuk/avbokar så får man jobba lediga dagar istället.

Jag kanske borde börja med att ha öppet sista söndagen på varje månad? Vad tror ni om det. ( Jag jobbar nästan alla lördag på mitt andra jobb därför passar inte lördagar)

Kom ihåg det erbjudandet som gäller under Mars! 550:- för ett nytt sett naglar. Kanon bra.

This N That 1 år!

This N That fyller 1 år! Det firar vi såklart med ett bra erbjudande!

Nagelförlängning 550:- ord pris 700:-  Erbjudandet gäller Mars ut.


Sjuk

Fy, jag har varit lite halv sjuk sedan två veckor tillbaka men denna vecka blev det hosta och dunderförkylning, feber m.m Kämpade mig till jobbet igår men inatt har jag inte ens kunnat sova och jag mår inte allst bra nu så jag var tvungen att sjukanmäla mig. Hatar det verkligen! Det är såååå tråkigt att ringa till kunder och säga att man inte kan komma ;( Men är man sjuk så är man, det är inte så shysst om man skulle sitta mitt emot dem heller och sprida ut bakterier. Typiskt. Tur att jag var ledig på måndag så kan jag flytta över dagens kunder dit istället.


<3

Imorgon väntar en totalt fullbokad dag på salongen. Blandat med både fransk manikyr och dekorationer! Skoj.

Godnatt på er alla goa ♥


Hairy

Eftersom att jag själv använder löshår ibland har jag testat många olika märken på hår och saknat att kunna gå direkt till ett ställe i Örebro och köpa håret istället för att beställa på internet.

Nu kommer du att kunna handla hår till bra kvalitet och dessutom få hjälp av mig att välja ut rätt färger.(Jag är utbildad frisör i grunden) Jag kommer att bli återförsäljare av Rapunzel of Sweden här i Örebro! Håret från detta märke har jag själv testat och vet att det är av bra kvalitet.

Jag har tänkt att ta in både färdiga clips set och även hår på trens för dem som vill limma,sy eller göra egna clips set. ( Kommer även att ta in tejp,nailhair och microringar senare är det tänkt)

Visst låter det toppen? Mejla eller kommentera jätte gärna om ni har önskemål om vilka färger eller produkter som ska finnas så att jag vet vad som önskas av er kunder ♥




Proud

Det är så skönt att jobba i nya salongen och jag längtar nästan dit varje dag. Det är ett lugn där. Jag har massa planer som jag hoppas att jag kan genomföra där. Mer produkter och mer behandlingar.

Är stolt över mig själv, eget företag och egen salong vid 22 års ålder. Inte så dåligt det ¨,



Vår



Inte så bra kvalitet på detaljerna på denna bild så det ser lite mer levande ut i verkligheten, men lite ser man iallafall. Tussilago ( :

Håll dig uppdaterad

Om du vill få nyheter och erbjudanden från salongen via mail kan du anmäla dig på vår mail lista.

Skriv namn och mail här i kommentar fältet. Eller maila uppgifterna till [email protected]

Akrylfärg som dekoration

Jag är hemma på en liten lunch. Har haft kunder på förmiddagen och nu till eftermiddagen kommer bla en lika dekorations"galen" stammis som mig! ¨, Självklart ska jag testa på dem nya akrylfärgerna som jag köpte igår. Hon har beställt tussilagos så bild kommer senare.

Jag har aldrig testat på att dekorera med akrylfärg men köpte som sagt ett baspaket igår och började öva mig. Det var vääääldigt roligt så nu är det bara att öva öva öva. Det känns precis som att måla tavlor.

Gjorde en nageltipp till min fotbollsgalna sambo. Hihi.


PASSA PÅ!

Det finns några lediga tider kvar för naglar imorgon!Du får 40% om du bokar in någon av dem tiderna! (Gäller nytt set)

Ord priset för nagelförlängning är 700 kr = 420 kr efter rabatten vilket är ett jättebra pris så passa på!!


Tidsbokning: 0764099925, ange att du har läst om detta erbjudande vid bokning.

Öppningsdagen 6/3

Tack till er som kom på vår öppningsdag! Det var väldigt trevligt och vi hoppas kunna anordna mer liknande dagar/kvällar!


Salongen, mina diplom.


Salongen, info om ögonfransförlängning


Disken. Frukt,nötter och mörk choklad stod på menyn.

Tävling och info om olja!

Min plats

Corrines plats

Inspiration

Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Hoppas att ni är många som kommer in och säger hej. ♥

Jag har genom en annan nagelblogg hittat denna blogg som ger mig massor av inspiration. Kolla in!

Katarina`s

Gick som sagt och handlade lite saker till salongen idag. Här är några av de sakerna som jag fick med mig. Två väggdekorationer och en blomma+kruka. Visst är dem fina? Allt är köpt på Katarina`s som är en ganska ny inredningsbutik i Örebro. (Ligger på köpmangatan nästan framme vid slottet) Jätte fina saker och butiksägaren är väldigt trevlig! Där kommer jag att handla mer inredning till salongen, var så säkra.








Fix

Godmorgon!

Idag har jag tre kunder sedan är det fix fix fix inför söndagen som gäller! Måste upp på stan och handla saker m.m. Phu, varför känns det som att det blri stressigt hur långt tid i förväg man än planerar? ¨,