Erbjudande

Kom ihåg att det fortfarande är erbjudande i salongen! Nytt set naglar 550:- !  Boka din tid nu på 076-04 99 033 för att vara säker på att få en tid innan erbjudanden går ut.

Soligt

Hoppas att ni alla har haft en skön helg! :) Det har jag ¨,
Imorgon arbetar jag på salongen igen, skoj som alltid!

Roligt att så många nya kunder kommer till salongen. Och mina underbara stammisar är såklart roliga också ¨,


Fullfart

Det är fullrulle i salongen nu. Jag har några lediga tider nu på Måndag kvar, 076-04 99 033 Ring och boka. Erbjudandet börjar även då,(23/5) 550:- kr för nytt set naglar! Passa på för det gäller inte så lång tid.

Och som sagt, studenter boka eran tid nu för att vara garanterade fina naglar till eran stora dag! Erbjudandet gäller även för er.


Comment

♥När ni är så många som läser så får någon gärna slänga in en liten kommentar (; Alltid roligare att skriva då !

Friday im in love


Rosa och lila glitter som är fadat ut på nageln (snyggt och toppen bra för utväxten syns inte när de växer!)samt blomrankor. + massa vita franska som jag ej har bilder på.
Läste detta på en annan nagelterapeuts blogg. Vad är de för människor som gör så? När man sitter ca 2 timmar hos någon som arbetar och lägger ner tid på naglarna!

Morsdag

Snart är det Morsdag! Köp ett presentkort på valfribehandling/valfritt värde till din mamma! ♥


Bild hittad på Google.se

Vit fransk

Det var längesedan jag laddade upp en bild med vit franskmanikyr. De får inte så mycket fokus här i bloggen de små stackarna.

Här har jag använt en lätt tonad rosa bas, en lite softare vit och sedan en rosa igen. Det var första gången jag testade med den rosa även överst med detta märke och det blev sååå snyggt. Släppte ifrån mig en så nöjd och glad kund.
.

Fina naglar inför helgen?

EN ledig tid kvar på fredag 20:de kl 12:00 ! Bokning: 076 - 04 99 033

Love

Nu har jag haft min egna salong öppen sen i Februari (eftersom att jag tidigare hyrde in mig för er som inte vet) Jag får fler och fler kunder vilket är jätteroligt! Har aldrig haft reklam i någon tidning utan alla kommer för att andra har tipsat dem om mig. ♥ Massa kunder ringer upp eller säger på återbesöken att naglarna aldrig har suttit så bra som när jag gör dem och att de är så nöjda! Det är sååå roligt och jag blir så glad och stolt! Tack för att ni finns och hittar till min salong fina kunder ♥


Ett par roliga naglar som jag gjorde i veckan. Inte så bra bild,blev lite suddig och konstig vinkel men bätte än ingen bild ;)

Jobbajobbajobba

Jag kom just hem ifrån salongen! Och imorgon ska jag vara där halv nio. Kanske borde skaffa en liten säng vid nagelbordet?¨, Gillar man sitt jobb så gör man. Som egen företagare måste man verkligen arbeta mycket. Men pluset är att man kan ta ledigt en dag och göra precis vad man vill också.

Nu kommer två dagar helt fullbokade med nagelkunder! Sedan blir det lite arbete på mitt andra jobb några dagar.


Kom ihåg

att ni når mig på det nya nummret 076-04 99 033 !! ¨,

Om jag inte svarar talar ni in ett meddelande alt försöker ringa igen senare. Ibland kan jag inte ringa upp samma dag då jag ibland jobbar sent och utan raster.

Make me up

Igår hade jag ett intressant och trevligt "möte" med ett företag som jag kommer att starta ett samarbete med! Mer säger jag inte förens det blir dags (; Det handlar om smink iallafall så mycket kan jag säga!

Passa på!

Det finns några lediga tider kvar Fredag 20 maj! Passa på att boka!

076- 04 99 033

Fina naglar till bal & student!

23 maj - 7 juni erbjuder jag nagelförlängning med franskmanikyr/naturella för 550 :- (ord pris 700:-)

Tidsbokning: 076- 04 99 033


Trevligt

Fullbokad! (; Finns 2 lediga tider kvar tisdag den 17:de nästa vecka. 10:00 och 12:00. Ring 076-0499033 för att boka tid och få fina naglar! ♥

Och BOKA era tider till student och midsommar NU! Jag vet att jag är tjatig, men de finns snart inga tider kvar!!

Kom ihåg att det även går bra att köpa presentkort att ge bort! Väldigt uppskattad. Kanske som studentpresent? (Blir bra att göra påfyllning för till de som gjort naglar inför studenten!)

Blått,rött och vitEn mobil bild på ett par av dagens naglar. Blått glitter med röda och vita prickar.

Fullt upp

Idag har det varit fullrulle i salongen. Fransar & Naglar hela dagen! Jag var duktig och tog med mig kameran för att ge er lite bilder..självklart var batterina slut! Sorry. Har även haft fin besök där idag, en kund tog med sig sin hundvalp! SÅ söt.


Nu är jag så trött! Ledig helg väntar ¨,

Passa på

Det blir en deal! Nu är det minst 5 st som har köpt nagelförlängning vilket betyder att dealen går igenom! Så skynda er nu, det finns bara ett visst antal kuponger! 

Passa på att ta detta fantastiska erbjudande du också!
Kupongerna gäller 2 månader så du kan utnyttja dem till bal & student! Helt perfekt!


www.orebrodealen.se  klicka här för att få veta mer!

Handmade

Som jag tidigare skrev försöker jag att lära mig måla blommor för hand. Det är svårare än man tror! Här är iallafall resultatet från mitt första försök någonsin.Örebrodealen

Idag är jag med på Örebrodealen! Ni kan alltså köpa en nagelförlängning för halva priset dvs 325 kr! Bättre erbjudande kommer jag aldrig att ha (; Passa på!!

Här (tryck på "här" ) går du in för att kolla in erbjudandet

Deal?

Ett litet tips till er alla som är sugna på att göra ett nytt set naglar hos mig! Kolla in Örebrodealen imorgon! (;


Blommor

Just nu är mitt nästa mål inom naglar att bli jätte duktig på handmålat! Jag har hittat en blogg som jag inspireras så otroligt mycket av och jag fattar inte hur man kan vara så duktig. Det är konstverk! Så nu är det bara att öva på så kanske jag kan bli lika duktig!