Glittra

Nu inför jul är det populärt med glitterlack. Både China Glaze och OPI har gjort en julkollektion i sann bling bling anda. Kolla in dem om du gillar glitter, särskilt OPI:s är riktigt snygga tycker jag. Och dem tar slut fort.. Nagellack med glitter brukar få läggas i många lager för att få ett täckande resultat. Så, lägg många lager eller välj en heltäckande färg som bas och applicera glitter över.

Att få bort nagellack med glitter kan vara lite knepigt. Blöt en pads med remover för varje finger och låt sitta på naglarna ca 10 min (linda fast med exempelvis tejp) Då är det lättare att få alla korn att släppa.

Senaste trenden..

Hos många bloggare har jag sett inlägg om såkallade "transparanta" naglar. Själv skulle jag kalla det naglar med glastippar (: Helt enkelt, naglar där tippen är genomskinlig. Vad tycker ni? Hett eller inte?


Bilden är hittad på internet!


Misslyckad fransförlängning?

Jag är en trogen följare av "ensam mamma söker" varje säsong. I år tyckte jag verkligen att Hannah är en väldigt vacker tjej men tyvärr (av vad jag kunde tyda från tv rutan!) såg det ut som att hon råkat ut för en misslyckad ögonsfransförlängning? Är det någon mer som reagerat på det?

Enligt min åsikt tyngde fransarna ner hennes ögon vilket de inte ska göra, blicken ska ju se mer öppen ut! När hon kollade ner såg det även ut som att fransarna var ihop limmade i klumpar ;/  Men jag vet som sagt inte om det var fransförlängningen eller sminkningen eftersom jag endast sett det genom tv rutan.


Naturella med twist

Vi ändrade oss lite om glittret. Båda två var nöjda med bara stripes med lite twist så detta är resultatet av dagens frisör naglar :

Ingen olja på ¨,

Fransk med prickar

Min frisör satte löshår på mig och hon fick naglar och fransar av mig. Deal! ¨, Dessa naglar gjorde hon förra gången, idag ska vi göra nya.  Jag har tänkt mig naturellt rosa med silverflakes och vita stripes, hoppas att hon går med på det!