Naglar och fransar

Hej på er! Visst är det konstigt väder ute? En dag är det iskallt och nästa jättevarmt! Skumt.

Jag saknar salongen så mycket och jag saknar naglar! På torsdag ska jag ha 3 st dekorationskunder! Undrar vad jag ska hitta på för roligt då? Håll utkik efter bilder. Någon som har bra tips på ett litet utsug/fläkt att ha på bordet? Jag har ju filtronics punktutsug men jag tycker det är för otympligt att ha stå hemma när man bara gör naglar ibland.

Idag har jag gjort en fransförlängning men jag glömde bort att ta en bild. Det blev kanon snyggt iallafall! Jag älskar fransförlängingar, sååå skönt att slippa massa mascara!

Du kan boka in tid för fransförlänging hos mig, maila då på salongthisnthat@hotmail.com. Just nu tar jag endast 200:- eftersom jag övar upp mig i teknik och snabbhet Senare kommer jag troligen ta 700:- för nytt set och 400:- för påfyllning.

Naglar

Roligt att så många är inne och läser fast det är dålig uppdatering nu. Jag gör ju inte lika mycket naglar just nu så har inte så mycket att skriva men så fort jag gör något kommer jag självklart att lägga upp bilder! ♥


Att tänka på

När jag startar upp salongen i lokal igen är det mycket jag har lärt mig av denna gång och som jag kommer att göra annorlunda! Bra tips för dig om du själv tänker starta!


Ha fasta tider på salongen. Som det har varit nu har jag haft flera jobb och varit på salongen endast när jag haft bokningar, det har blivit massa flängande fram och tillbaka.

Ha en fast telefon på salongen! Mobil telefon= aldrig ledig för folk ringer och smsar hela tiden.

Ha en kollega. Jag har haft en jätte bra tjej som hyrde in sig men vi har aldrig vart där samma tider ( salongen är ganska liten) och det har blivit ensamt och det är även roligt att ha någon att bolla ideer med,utbilda sig med och åka på kurser med.

Satsa / göra klart allt på en gång innan öppning + satsa stort på en öppningsdag. Nu fixade jag med inredning lite allt eftersom (mest en pengafråga men). Tror det är bättre att göra ordning så att allt är som man vill i salongen när man öppnar annars känner man sig stressad.
Välkommen hem

From 1 Augusti har jag hyrt ut min lokal till en tjej. Detta pga av att jag inte kommer att kunna vara så mycket i salongen under det kommande året! ¨, Därför kommer jag endast att ta mina stamkunder vid mitt lilla nagelbord här hemma. Men självklart kommer jag även att ta nya set då och då! Men inte i alls i så stor utsträckning som jag har gjort nu, men ni kan självklart alltid fråga.

Fransar kommer jag också att forsätta göra hemma, kommer snart att börja ta normalt pris då jag nu har blivit snabbare och skicklig i det. Så ni som vill ha ögonfransförlägning är även varmt välkomna att höra av er för att se om det finns tider.Jag arbetar med "1 och 1 medoden" dvs sätter en frans på varje frans, jag arbetar ej med flares då det blir för tungt för fransarna och inte ser lika naturligt ut.

Priser hemma kommer att vara:

Naglar
Nytt set 650.-
Nåfyll 400.-

Fransförlängning kostar just nu när jag övar endast 200.- för material.

Sms eller maila gärna om jag inte svarar på mobilen.

Självklart har jag fortfarande kvar mitt företag och f-skatt sedel!