Alla hjärtans dag!

Den 14 februari är det alla  ♥ -dag.

Ge bort ett presentkort på en nagelbehandling till din älskling!



Tel: 0764099925 Sofia Diplomerad nagelterapeut.

Presentkort på valfritt belopp eller valfri behandling.

Manikyr

Jag ska försöka satsa mer även på manikyr nu när jag startar eget. Det känns ofta som att man satsar mycket på reklam för förlängningar och gel men inte så mycket på manikyr på naturlig nagel. Självklart är det ju så himla roligt att jobba med gel så det kanske är lite därför men jag gillar att göra manikyr också. Tycker att det är mysigt när man kan ha lite mer dämpad belysning och göra det lite mysigt för kunden.

Vilka är de bästa manikyr produkterna enligt er? Scrub, Handkräm, mask. Någon som testat Orlys produkter? Har sett att deras handkräm har fått " Bäst i test".

Extra mjukgörande handcreme som en perfekt avslutning på en SPA behandling.
Mycket bra till extremt torra händer.

Fördelar:
Denna ultra effektiva formula återfuktar, läker och skyddar händerna. Lämnar en mjuk känsla som håller i sig en längre tid.

Bild & text. www.nailsystem.se


Helg

Godmorgon Lördag (;

Kl 10 börjar jag jobba i butiken men eftersom jag numera bor precis brevid så ligger jag med en ansiktsmask och tar det fortfarande lugnt. Skönt. Efter jobbet har jag två kunder i salongen, en nagelförlägning och en manikyr. Brukar oftast inte ha kunder på helgen men idag fick det bli så (:

Eftersom att jag jobbar både i butik och i salongen så jobbar jag oftast på båda ställena samma dagar och när jag är ledig i butiken jobbar jag på salongen = att jag aldrig är ledig. Söndagar är den ända dagen jag brukar vara ledig. Men att göra naglar är så roligt så där känns det inte som att jobba, känns mer som att sitta och prata med en kompis eftersom att alla kunder är så söta.

Hur mycket är ni andra nagelterapeuter lediga, jobbar ni på helger?

True story

Läs detta kloka inlägg ( och passa även på att kolla in ursnygga naglar! )

Fresten..

..är det jätteroligt att så många börjat att läsa bloggen! Vilka är ni? Super skoj om ni kommenterar ju, även om ni inte har nåt speciellt att skriva kanske ni kan skriva ett litet hej så jag får se vad ni är för luringar (;

Franskan

Dagens eftermiddags kund med fransk manikyr och dekoration i form av blomma och strass.
( Det är inte en buckla/upphöjnad vid blomman utan det blev så av vinkeln/ljuset. )



Boka din tid på: 0764099925

Ny salong..snaart

Nu är jag full av pirr och sugen på att inreda och fixa i nya salongen! Det känns roligt roligt roligt. Även kul att alla kunder varit/är så glada över min skull och hänger med mig dit.

Ska dit och ta lite bilder någon kväll så får ni se hur de ser ut, "Före". Sedan blir det "Efter" bilder när jag har donat lite. Det kommer att bli vit och romantiskt.

Vi ska planera en öppningskväll som troligen kommer att vara någon gång i början på Mars. Tips på bra och roliga erbjudande eller "aktiviteter"  mottages tacksamt.


Nu ska jag iväg till salongen igen. Har varit hemma på en liten lunch rast. Uppdaterar förhoppninsvis med lite bilder sen (:

Missa inte..

bra erbjudande i salongen ( tom 25 jan) 495:- Nytt set!

<3



En trevlig helg önskar jag alla mina underbara kunder! Tack för att ni finns och förgyller mina arbetsdagar! (Och då menar jag inte pengamässigt utan på andra plan,hihi )

Glitter och glamour (;


Många naglar har det blivit denna vecka. Har flyttat in till stan med sambo och vovve så nu bor jag precis brevid salongen.

Fransk manikyr har många gjort men det har även varit mycket annat som färgat och dekorationer. Kul, dekorera mera!! (; 


Slarv fia hade såklart inte med sig kameran så därför snor jag en bild från en go stamkunds blogg, hihi.


Naturella med lila glitterflarn (som jag ääälskar) Fjäril och duttar som dekoration.

Al naturelle

Jag gillar naturella naglar väldigt mycket. Personligen tycker jag att det är finare än en klassisk fransk manikyr.


Rosa naturella på kund.

Passade även på att snygga till mina egna nails idag. Körde på rosa naturella jag med, men kunde inte låta bli en liten dekoration. Är så nöjd med dem, känns skönt att ha en neutrala naglar ett tag. Dock gjorde jag dem långa så att de ska synas lite ändå (; Man är ju trots allt sin egen reklampelare. Älskar dekorationen till dessa naglar. Jag skulle vilja ha dessa på mitt bröllop den dagen jag gifter mig, perfekta för det. Tyvärr syns dem inte så bra på bilden men det är en vit tunn slinga med småblad och på ena fingret en strassten på slingan.


Ledig plats

Nu söker jag efter en terapeut som vill hyra in sig på min salong. Salongen
ligger centralt på Öster i Örebro, 5 min gång väg till centrum.

Platsen passar för tex, hudterapeut, fotterapeut, massage eller om du har
något eget förslag.

Jag jobbar som nagelterapeut och en avskild del med behandlingbänk finns.

Som person ska du vara serviceinriktad och trevlig. Ett plus är om du redan
har en inarbetad kundkrets men det är inget krav.

Hyra:
1 dag/v ( 4d/mån) 800 + moms
2 dag/v (8d/mån) 1500 + moms
3 dag/v (12d/mån) 2200 + moms

Frostiga flingor

Hoppade in och tog en av mina stammisar innan mitt andra jobb idag. Alltid lika trevligt!
Det blev glitterflarnen ( samma som i tidigare inlägget ) men här blev det också lite stickers i form av snöflingor vilket blev jättefint! Som frost med snöflingor i. Tyvärr synd det inte på bilden ;( Mobil kamera igen.


Mina märken

Jag har tagit in ytterligare ett märke till salongen, Nail selection. Är väldigt nöjd med det, så nu har jag två super märken att jobba med. Jag jobbar nu alltså med både Light Elegance och Nail selection ( var för sig förstås eftersom man aldrig ska blanda märken på material )

Välkomna att testa på två geleer som håller! Nail selection har underbara färger till nagelplattan och sitter kanonbra utan släpp vad jag har sett hitills. Light Elegance är perfekt för överkänsliga då hela serien är anpassat för känsliga/allergiker, självklart går det bra att komma till salongen för att göra ett test om man vill kolla om man tål det.


Bling bling

Har gjort massa jätte fina jul/nyårsnaglar, men har tyvärr inte haft med mig kameran ; (  Det som har varit populärast (kanske för att jag själv älskar dem!) har varit inbyggda silver flingor, ser ungefär ut som krossat glas! Så snyggt, passar alltid tycker jag inte bara till nyår.

Här kommer iallafall en glimt, dock taget med kundens mobil kamera som jag fått skickat till mig så det är inte så bra kvalitet. Svårt att se detaljer och ge en rättvis bild av naglarna, för just detta var så snyggt. Kommer att göra likadana på mig själv, hihi.


Här har jag använt mig av nail selections gel som jag har testat på. Naglarna är naturella ( Ingen vit fransk kant ) men med rosa camoflage gel på hela bädden och tippen ( mer täckande ) sedan inbyggda flarn.


Lite hjälp ( ;

Är det någon som är medlem på bloggsvar.se? Jag skulle vilja ha en ruta på sidan där man kan få direkt svar på frågor men man måste bli tipsad av någon för att kunna bli medlem på sidan.

Har ni nageltjejer revisor eller sköter ni bokföringen själva i något dataprogram? Har kollat runt lite, visma verkar bra. Någon som har erfarentheter ?