Paket till mig

Idag fick jag hem en liten leverans med varor till salongen. Lite fina dekorationer bla. men även en swedish white och en soak away gel som jag är väääldigt sugen på att testa nu! Swedish white är en kriiitvit tunn gel till franskmanikyr och soak away är en genomskinlig gel som är löslig i aceton! Alltså man löser upp den istället för att fila bort den. Jag ska försöka testa på mig själv först och se vad jag tycker ( pust , jobbigt att göra på sig själv ibland. )Alltid bra att ha ett altenativ för dem som om av någon anledning vill ha material som går att lösa upp. Jag fick även hem ett INM lack som jag nu ska testa, om jag gillar det ( vilket jag tror att jag kommer göra efter att ha hört massa bra ) kommer jag troligen byta ut så att jag endast säljer och använder Inm istället för China Glaze. Det är absolut inga fel på det märket heller men jag tycker att det är roligare att sälja ett märke som inte finns ute i affärer, vi har ju China Glaze på Kicks tex.

Klippkorten är klara
Barnsligt söta

Om några veckor kommer en stamkund på sin fyllning och med sig kommer hon då att ha sin lilla dotter som har önskat lack och dekorationer i form av hundar.  Därför är nu dessa söta stickers på väg till salongen.

Det finns många dekorationer som passar även till barn! ¨, Lackning och stickers på barn kostar hos mig 150:-

Självklart är det även många vuxna som väljer djurmotiv, varför inte ha hundar på naglarna om du tex driver en kennel eller är hundinstruktör ¨,


Jag vet att detta är björnar men tyckte dem var söta!


Små pudlar, beställde dem även i svart.

Salongshundar

Det är väldigt väldigt många nagelterapeuter som har salongshundar dvs deras voffsingar är med dem på salongen om dagarna. Jag tycker att det är jätte roligt och om jag själv skulle komma till en salong där de hade en hund skulle jag sitta och gulla med den hela tiden Men jag älskar ju djur, så nu undrar jag vad ni kunder tycker? Av vad jag har sett verkar det som att de flesta kunder tycker som jag, att det är jätte roligt. Men finns det några som tycker annorlunda? Som tex skulle skippa att gå till en salong pga av att det finns en hund där (även om den är endast i tex lunch rummet och inte runt i salongen) Skriv gärna era åsikter om det.

Anledningen till varför jag funderar på detta är för att jag själv har en liten vovve. Och om jag i framtiden startar något helt eget skulle jag gärna kunna vilja ha honom med i tex lunchrum.

Ni som jobbar med naglar/salonger och har hunden med er får gärna också skriva era erfarenheter av hur det funkar!

En viktig olja

Jag ser väldig många kunder både på Kicks och på salongen som har torra naglar. Många vet inte om att det är brist på fukt i nagel som gör att de flisar och skivar sig. Naglarna behöver lika som huden extra fukt om de inte klarar av att producera tillräckligt själva och eftersom att vi utsätter våra naglar för ganska mycket varje dag behöver de ofta en liten extra fukt boost.

Att använda en bra nagel olja lönar sig verkligen. Som ni kommer läsa i Karins inlägg här nedan gäller det att ha tålamod, men var flitiga och olja in de stackars naglarna varje dag så kommer ni att se skillnad.

Här har Karins skrivit ett super bra inlägg om olja! Läs det mer än gärna ¨,


Min favorit är Le´s olja och det skriver jag inte för att jag säljer den på min salong utan helt enkelt för att den är kanon bra! ¨,  En flaska med pensel kostar 50:-


Klippkort

För er som är stamkunder ska det såklart löna sig. Inom kort ( så snabbt posten kommer fram! ) kommer jag att införa ett klippkort där man samlar stämplar. När man samlat 5 st får man sitt nästa besök för halva priset. Vad säger ni om det? Jag tror att det kommer att bli uppskattat. ¨,

Ni som redan är stamkunder får såklart lägga på era tidigare besök på klippkortet.En bild från i vintras. 1-step, white art och artfärger, LE gel.

Några rara stamkunder

Än är jag inte den flitigaste med kameran känner jag. (Beror också på att de flesta kunder vill ha fransk med vitt tip vilket inte känns så roligt att fota 1000gr ) Men här är iallafall några bilder från förra veckan.Min fina kollega från Kicks. Pink och white art, LE gel.


En otroligt trevlig och inspirerande kund som alltid gör glitter i olika färger! Roligt tycker jag. Här med ca 5 veckors utväxt! Egenblandat glitter och 1-step, LE gel.


Efter påfyllningen! Nytt rosa glitter, sommrigt! Egenblandat glitter och 1-step, LE gel.
Nu så

Nu kom bakgrunden in, samma stil som hemsidan. Like.

Hej igen

Jag har inte varit aktiv på denna blogg pga att jag har haft andra bloggar och att jag legat på latsidan med att fota = inga naglar att visa er. Men nu tänker jag för tillfället bara skriva på denna blogg och jag lovar att ta med mig kameran och ge er bilder! ¨,

Över helgen jobbar jag inte på salongen men på måndag är jag där igen så håll utkik då. Sålänge önskar jag er alla en trevlig helg!

Ps. Sidan är lite under uppbyggnad, ska ha dit en fin bakgrundsbild och lite mer. Men håll till godo med detta tillsvidare. Nu skriver jag ju i alla fall;)