Mina naglar

Här kan ni se resultatet av req gelen:
REQ

Som jag tidigare skrivit, var jag för ett tag sedan på en lansering av ett nytt nagelmärke..och nu har jag äntligen fått testa det själv,falling in love!

Märket heter Re-q och lanseras av Karin Ström som de flesta i nagelbranschen känner till! En kvinna som har många priser och 1:a placeringar i bagaget.

Märket har producerats fram under lång tid, vilket märks på produkterna. Karin berättade under eventet att hon noga testat allt i sin salong, skickat tillbaka för förbättring och så har det hållt på tills produkterna varit perfekta enligt henne.

Här kommer mina åsikter om produkterna. Positivt och negativt. Jag tänkte skriva steg för steg vad jag tycker om varje produkt, jag har testat gele kitet!  Som ni förstår riktar sig detta inlägg främst till nagelterapeuter.

Ulta bonder - + Inte så jätte mycket att säga, konsistens som en vanlig bonder, luktfri, lätt att pensla på,bra pensel. - Inga vad jag sett hitttils.

Kall täckande rosa - +WOW säger jag bara, har ALDRIG testat en rosa gele som blir så täckande men ändå naturlig. Jag lade på denna utan att fasa in tippen på ovansidan och det syns inte ens! Grym. Luktar gott, inte starkt.Väldigt lätt applicerad. - Inga vad jag sett hittils.

Genomskinlig rosa builder- + Underbar konsistens (väldigt fast men ändå inte svår), inga bubblor, Älskar den!
 -Kan vara lite svår att få jämn i början dock, övning!

Toppgloss- + Strålande och klar glans! Lätt applicerad,tunn. - Luktar starkt. ( För dig som terapeut en kort stund, ingen doft som sprider sig i lokalen eller liknande)

Tipparna är som jag har skrivit förut sååååååååååååå bra! Jag är lite exalterad för jag trodde att märket skulle vara bra men man är ju alltid lite skeptiskt men jag är så galet nöjd!

Nu återstår bara testet, hur sitter det? Jag återkommer med det!

Den vita franska återkommer jag med jag gjorde naturella på mig själv. Jag är väldigt nöjd!!

Extension

Först och främst vill jag bara säga att jag uppskattar att ni fortfarande är inne här och läser ♥

Jag har valt att inte arbeta med naglar just nu på annat än någon vän vid enstaka tillfällen pga att skolan tar mycket tid. Men det är just nu ¨, Ni kommer nog att få lite nagelbilder ändå, på mina egna tex, så misströsta icke!

Men den rolig nyhet har jag att komma med, jag ska istället börja sälja extensions. Vilket ni som har läst bloggen ett tag vet att jag länge haft planer på. Dock så passade det inte mig med det företaget så jag har nu hittat ett nytt att föra samarbete med. Det ska bli väldigt roligt.

Jag har tänkt mig att börja i liten skala, tex här på bloggen och på hemsidan (jag kommer inte ha att någon lokal förtillfället). På det sättet kommer jag öven att kunna erbjuda bra priser! Jag lägger upp bilder på håret här och för er som är osäkra på färgval kan vi stämma träff där jag visar håret och vi testar ut färg. Ni kan även maila foto på er så kan jag tipsa om vilken färg ni ska ta. Om ni har haft lösthår förut är det inte så svårt, det är oftast samma färger då vi frisörer går efter en färg skala i siffor ex 1, svart 2,mörk brun osv. Jag har tänkt mig att ta in hela trens, clip on sätt och keratinvax slingor. Som jag har skrivit tidigare kom gärna med förslag på vad ni vill ha.