Bröllop

I lördags var det tydligen bröllops yra! Varenda kund jag hade i fredags skulle antingen gifta sig eller vara besökare på ett bröllop. Det var fullbokad mellan 9-19 utan raster så det blev lite stressig, tyvärr blev det ingen tid att ta fram kameran mellan kunderna ; ( Men det blev mest franska + en naturell och lite bling bling och blommor på det.

Tråkigt att det regnade i lördags men jag hoppas att ni alla fick en fin dag med mycket kärlek ändå ♥

Långväga besök

Idag kom en mega trevlig och söt tjej till mig som vanligtvis gör sina naglar i Umeå där hon är bosatt. För tillfället är hon hos sin mamma i Linköping och åkte hela vägen till mig idag för att göra Light Elegance naglar! Roligt!

Här är resultatet: Förstärkning på naturlig nagel med french tip och Soft Pink Extreme.Utöver det så blev det en manikyr och en förstärkning på naturlig nagel med 1-step ( Helt genomskinlig gel )

En fredag på salongen.

Igår hade jag först en förlängning med fransk manikyr, blev även en liten dekoration i form av blommor. Det blev hur snyggt som helst är ledsen för att jag inte hade med mig min kamera ;(  Typiskt.

Efter det gjorde jag en fyllning på söta Tove som jobbar på salongen, blev ingen bild där heller.

Sedan kom en av mina fina stammisar och gjorde påfyllning, som alltid blev det en ny glitterfärg! Roligt tycker vi båda. Denna gång blev det lila och silver. Här lånade jag en mobil och fotade med så det är inte jätte skarpa bilder tyvärr.

Även min stamkunds lilla 7 åriga dotter var med (hennes syster var med förra gången och hennes naglar blev väldigt uppskattade i skolan.) Där blev det lackning med guldglitter och stickers i form av björnar. Spännande att vara på nagel salongen och sitta i stolen precis som sin mamma.


Första gången denna kund kom till mig hade hon knappt någon fri kant på sina naglar, såhär ser hennes naturliga naglar ut idag efter att vi filat bort materialet! Häftigt!


Som sagt, lila och silver glitter (egen blandning) och one- step. Färgerna syns tyvärr inte så bra på bilden men de gjorde sig jätte bra tillsammans.

Ha en bra helg alla där ute ♥ Passar även på att tacka för palletterna jag fick för att blanda färger och glitter i, perfekta!


Äntligen en nagelbild ;)

Igår hade jag en lugn dag, en fyllning på morgonen och ett nytt set på eftermiddagen.

Imorgon har jag planerat att åka till Stockholm, ska förbi Solna och skola en sväng vilket ska bli jätte roligt! Ska sedan sova över där 1 eller två nätter, hos en kompis i Stockholm inte på skolan ¨, Haha.


För att boka tid för naglar ringer ni 0764099925, självklart går det även bra att ringa om ni undrar över något!Le`s French tip och pink extreme.

Vill göra naglar nuuu

Nu har jag lite nagelabstinens, funderar på att svänga in till stan och hämta nagelgrejerna och fixa lite på mig själv? Jag vet dock inte vad jag ska ha. På ett sätt vill jag smälla till med något riktigt roligt och dekorativt men jag skulle också vilja ha långa men helt naturella (tråkmåns.)
Ska kolla runt lite mer för att finna inspiration så får vi se vart det leder.
Hoppas att ni har en bra helg ♥

Ögonfransförlängning

Om ca 1,5-2 månader kommer ni även att kunna göra fransförlängning hos mig, något jag ser fram emot väldigt mycket! Har själv haft det i sommar och det var kanon snyggt, praktiskt och helt underbart. Jag kommer att jobba med en och en fransar inte hela knippen. Det blir väldigt naturligt och lyfter verkligen blicken. Så håll ut gott folk, jag skriver så fort jag börjar ¨, Självklart kommer jag även ha ett superbra erbjudande på fransar när jag sätter igång.

Gå in här för att se bilder, om ni är i Malmö måste ni bara gå dit och göra era fransar! Toppen bra.

Ett litet erbjudande till er

‎30 % rabatt på valfri behandling om du bokar din tid innan 10 semptember! (Du behöver inte göra naglarna innan det datumet men tiden ska vara bokad) Kan ej kombineras med andra erbjudanden, gäller ej vid påfyllning eller tillbehör.Se hemsida eller blogg för prislista. ♥